RinaV

Hükümete Bağlı Kurumlar => Memur Şikayeti (IC Şikayet) => LSPD Online İşlemler => Los Santos Police Department => Arşiv => Konuyu başlatan: Tapper - 22 Aralık 2023, 17:59:20

Başlık: LSPD Sweet Jackson
Gönderen: Tapper - 22 Aralık 2023, 17:59:20

(https://i.hizliresim.com/Rgbz26.png)

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Elizabeth Clarke
1.2. Telefon: 9216215
1.3. Adres: Vinewood

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Sweet Jackson
2.2. Rozet numarası(ları): Bilinmiyor


3. Olay Bilgisi Vespucci Canals yolunda, son hız ve sirenleri kapalı şekilde ters şeritten önümüze çıktı. Kamera kayıtlarını daha sonra incelediğimde benimde yolun diğer tarafında kaldığımı gördüm. Bu durumda ikimizin de hataları olduğu açık, kendiside pekâlâ bunun farkında. Sadece benim merak ettiğim kendisinin şehir içinde bu kadar hızlı ilerlerken, ek olarak belirtmeliyim sirenleri açık değildi. Bir vakaya yönelmiyordu. bir polis memurunun vatandaşlarının canını tehlikeye atmayı göze alıyor. Jackson'ın biz vatandaşlara hizmet etmek ve korumakla yükümlü olduğunun bilincinde olduğunu sanmıyorum. Kendisine gerekli disiplinin ve yaptırımın yapılmasını rica ederim.
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 22/12/2023
3.2. Olay Bilgisi Konumu: Vespucci Kanals South Rockford.



(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.

Kanıt
https://streamable.com/wvo1r0


Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Elizabeth Clarke), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: E.Clarke
Tarih: 22/12/2023
Başlık: Ynt: LSPD Sweet Jackson
Gönderen: #ThePeassa - 23 Aralık 2023, 00:06:12

(https://www.upload.ee/image/14272915/LSPDLOGO.png)

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya personellerimiz hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant I      Noah Wong

Los Santos Police Department