RinaV

Hükümete Bağlı Kurumlar => LSSA => Los Santos Sheriff Department => LSSA Kabul Edilenler => Konuyu başlatan: Drsterlingbe_tr - 04 Aralık 2023, 15:28:34

Başlık: [LSSA 7. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Jaqueline Ferguson
Gönderen: Drsterlingbe_tr - 04 Aralık 2023, 15:28:34



(https://cdn.discordapp.com/attachments/1170100510620143727/1179776078672306238/lssdv2.png?ex=657b0318&is=65688e18&hm=87120f498631f81acd553371da564bf82cce15aaa31b3f636593383e4c78c0dc&)

LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
7. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

  • Ad: Jaqueline
  • İkinci Ad: N/A
  • Soyad: Ferguson



— 1.2 SAĞLIK DURUMU

Sağlık Durumunuz nedir?: Sağlıklı
Sağlık raporunuz(Ekran görünütüsü):
Spoiler:
(https://cdn.discordapp.com/attachments/1121154887938486466/1181196412147482685/image.png?ex=65802de2&is=656db8e2&hm=2be5d727b85560e0293bba5feb83984098c6dd40ddd63a98e29f88b29d29f457&)



— 1.3 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ

  • [X]  Lise
  • [—]  Teknik Kolej
  • [—]  Lisans Derecesi
  • [—]  Yüksek Lisans

  • Okul Adı: Marymount Lisesi
  • Eğitim Aralığı: 04/01/2014 - 10/03/2018
  • Lisans Bölümü (varsa): N/A



— 1.4 İŞ DENEYİMLERİ VE GEÇMİŞİ

Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?: Hayır, çalışmadım.
Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz: Hayır, çalışmadım.


  • Kurum Adı: N/A
  • Pozisyon: N/A
  • Çalışma Süreci: N/A
  • Ayrılma Nedeni: N/A
                             
  • Şirket Adı: N/A
  • Pozisyon: N/A
  • Çalışma Süreci: N/A
  • Ayrılma Nedeni: N/A



— 1.5 GENEL YETERLİLİK

Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

  • Cinsiyetiniz nedir?
  • [—] Erkek  [X] Kadın

  • Doğum Tarihi (GG / AA / YYYY): 16/05/2000
  • Boyunuz: 1.69
  • Kilonuz: 67
  • Saç Renginiz: Kahverengi
  • Göz Renginiz: Mavi


Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  • [X]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı


  • San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet, sahibim. 
  • Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Hayır, almadım. 
  • İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: Var, İspanyolca. 
  • Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hayır, giymedim. 
  • Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır, yok. 
  • Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Hayır, olmadım. 
  • Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: Hayır, bulunmuyor. 
  • Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Hayır, kullanmadım. 
  • Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Hayır, geçirmedim. 


  • Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinin 1 paragraflık özgeçmişini yazın. [min. 100 Kelime] 
  • Jaqueline Fergunson, 16 Mayıs 2000 tarihinde San Andreas eyaletinin Los Santos şehrinde doğdu. Annesi İspanyol, babası ise Amerika Birleşik Devletleri yerlisiydi. Ailenin tek çocuğu olan Fergunson, çocukluk yılları boyunca ailesinden sürekli ilgi ve sevgi gören nadir çocuklardan birisiydi. Babası doktor, annesi ise hemşireydi. Los Santos üzerinde müstakil bir evleri vardı, hayatının büyük bir kısmını  bu evde geçirdi. Oldukça arkadaş canlısı, özgüvenli, diksiyonu düzgün olan boş zamanlarında arkadaşlarıyla takılmayı, partilemeyi, seyahat etmeyi seven Jaqueline eğitim hayatına Lise'ye kadar başarılı bir şekilde devam etti,  buraya kadarki olan eğitim hayatı oldukça başarılıydı. Fakat üniversite okumak istemedi, ailesiyle bir süre bunu tartışsa da günün sonunda üniversiteye gitmeme kararını kendisi tam olarak vermiş oldu. Bu karardan sonra İspanya'ya üç yıllığına taşındı, bu süre zarfında geleceği için vereceği kararların üstesinden geldi. Hakkında çok fazla kez araştırma yaptığı ve kafasında lisenin başlangıcından bu yana hep bir köşede yer edinmiş olan şerif memuru olma yolunda ilerleme kararı aldı. Bu kararı Amerika'ya döndükten sonra kısa bir süre sonra aldı, kendisine kariyer, para kazandırabileceğini düşünüyordu. Ailesi de her ne kadar istemese de, buna destek çıkmak zorunda kaldılar.
     

  • Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız: 
  • İşini severek yapacak bir şerif memuru olacak, departman içinde görev arkadaşlarıyla iyi bir arkadaşlık ilişkisi kuracak. Zorlu bir işe sahip olmasına rağmen sosyal hayatından hiçbir zaman ödün vermeyecek, iş saatlerinde işine iş saatleri dışında kendi hayatına odaklanacak. İşinde titiz, özgüvenli ve özverili bir şerif memuru olacak. 




— OOC BİLGİLER

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

  • Roleplay geçmişiniz ne kadar?: Dört yıl.
  • Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: Dört saat.
  • Daha önce oynadığınız sunucularda polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Evet, yaptım. Sunucunun SA-MP kısmında Police Officer II olarak Metro divizyonunda yaptım. Adımda Brian Linberg'ti. Rina V'de ise Police Officer II Finn Foreman'dı ve yine aynı şekilde Metro divizyonundaydım. Lucas Palmer aynı şekilde Rina V'de Police Officer II'di. 
  • Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Hayır, yok.

  • [X] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
  • [X] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
  • [X] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
  • [X] Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.




ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Polis Departmanı, Recruitment & Employment Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  • Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında polis imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder. 
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa ticket/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

Başlık: Ynt: [LSSA 7. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Jaqueline Ferguson
Gönderen: amor bandido - 04 Aralık 2023, 19:41:42

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

ADIM 2 | BAŞVURU KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuzun ikinci aşamasındaki kontrol kısmında bir sorun çıkmamasıyla beraber  üçüncü aşamaya geçiş sağladınız.

Detective Sergeant       Dan Mandenhall
Personnel Administration Bureau
Başlık: Ynt: [LSSA 7. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Jaqueline Ferguson
Gönderen: amor bandido - 04 Aralık 2023, 19:42:47

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

ADIM 3 | UYGUNLUK KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuz dikkatlice incelenmiştir ve herhangi bir sorun tespit edilmediğinden üçüncü aşamada kabul edilmiştir.
Dördüncü aşamada bulunduğunuzu belirterek mülakata girmeniz gerektiğini hatırlatırız.
Son mülakat tarihine kadar aşağıdaki TeamSpeak3 adresinde "KARAKTER ADI - LSSA" şeklinde bekleyiniz.

IP:  51.255.99.28:5911

Detective Sergeant       Dan Mandenhall
Personnel Administration Bureau
Başlık: Ynt: [LSSA 7. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Jaqueline Ferguson
Gönderen: bitmezgönüllerde - 05 Aralık 2023, 01:40:15

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

ADIM 4 | MÜLAKAT

Sayın şerif adayı, Los Santos Şerif Departmanı olarak göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Mülakat sonucunuz başarılı olarak değerlendirilmiştir.
Akademi hayatınızda başarılar dileriz.

Deputy Sheriff (+)      *Finn Mitchell*
Personnel Administration Bureau
Başlık: Ynt: [LSSA 7. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Jaqueline Ferguson
Gönderen: NawieR - 05 Aralık 2023, 12:01:49

(https://i.imgur.com/Ce1JUe9.png)

AKADEMİYE HOŞ GELDİN

Sayın şerif adayı, Los Santos Şerif Akademisi'ne yaptığınız başvuru için gerekli olan inceleme sürecini başarıyla tamamladınız.

Önünüzde taktik, teknoloji ve kamu hizmetinde yenilikçi davranarak; Bu şehirdeki vatandaşlara, profesyonelce, nazikçe ve hepsinden öte adalet ile yaklaşacak
yetkin ve yetenekli şerif memuru olmanızı hedefleyen akademi süreci mevcut. Süreçte bizlerle beraber olacak tüm adaylara başarılar dileriz.

  • Ders I  [ 08.12.2023 ~ 20.00 ]
  • Ders II [ 09.12.2023 ~ 20.00 ]
  • Sınav: [ 09.12.2023 ~ 22.00 (saatte, dersin gidişatına göre ufak değişiklikler olabilir) ]

Sheriff Sergeant       Régis Robineau
Personnel Administration Bureau