[TIME] Time Sordu, Rektör Richard Stanford cevapladı.

Başlatan #AlediaN, 14 Nisan 2025, 03:37:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LSPD
Kadın

Son Giriş: 20 Nisan 2025, 14:49
Toplam Oynama: 152 gün, 16 saat
Birlik: Time

14 Nisan 2025

Rektör Richard Stanford
Time Sordu, Rektör Richard Stanford cevapladı.

TIME ekibi olarak, Los Santos Üniversitesi'ne (ULSA) yeni atanan Rektör Richard Stanford ile bir araya geldik. Üniversitenin geleceği, yapılması planlanan yenilikler ve kampüs yaşamına dair merak edilenleri sorduk. İşte ULSA'nın yeni dönemine dair önemli detaylar...

🎙 Elisa Briones: Rektör Stanford, öncelikle sizi kutluyoruz. ULSA gibi köklü bir üniversitenin başına atanmak önemli bir sorumluluk. Göreve başladığınızdan bu yana geçen kısa sürede ilk izlenimleriniz neler oldu?

👤 Richard Stanford: "Teşekkür ederim Elisa. ULSA gibi saygın bir kurumun parçası olmak benim için büyük bir onur. İlk izlenimlerim oldukça olumlu. Hem akademik kadro hem de öğrenciler oldukça enerjik, vizyoner ve gelişime açık. Kampüste hissedilen o dinamizm beni fazlasıyla motive ediyor."

🎙 Elisa Briones: ULSA'nın akademik başarısını daha da ileri taşımak için ne gibi adımlar atmayı planlıyorsunuz?

👤 Richard Stanford: "Öncelikle dijitalleşme sürecini hızlandırmayı hedefliyoruz. Laboratuvar altyapımızı güncellemek, uluslararası öğrenci değişim programlarını artırmak ve akademik yayın sayısını çoğaltmak önceliklerimiz arasında. Ayrıca öğrenci merkezli bir yönetim anlayışıyla kulüpler, sosyal etkinlikler ve gönüllülük projelerini de destekleyeceğiz."

🎙 Elisa Briones: Peki, öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan biri kampüs yaşamı. Yeni dönemde öğrencilere yönelik sürprizler var mı?

👤 Richard Stanford: "Kesinlikle! Kampüs içerisinde yeni bir kültür-sanat merkezi inşa etmeyi planlıyoruz. Ayrıca spor tesislerini yenileme çalışmalarına çok yakında başlayacağız. Öğrencilerin hem akademik hem sosyal anlamda gelişebileceği bir ortam yaratmak önceliğimiz."

🎙 Elisa Briones: Göreve başlamadan önce Los Santos hakkında herhangi bir fikriniz var mıydı? Şehre alışabildiniz mi?

👤 Richard Stanford: "Açıkçası Los Santos hakkında çok şey duymuştum ama buraya gelince şehrin canlılığı beni oldukça etkiledi. Çok kültürlü yapısı, sanatı, müziği, doğası... Hepsi hayranlık uyandırıcı. Üniversite dışında da burada olmak beni heyecanlandırıyor."

🎙 Elisa Briones: Son olarak ULSA öğrencilerine ve öğretim üyelerine iletmek istediğiniz bir mesaj var mı?

👤 Richard Stanford: "Evet, şunu söylemek isterim: ULSA hep birlikte büyüteceğimiz bir gelecek vizyonudur. Kapım her zaman açık. Fikirlerinize, projelerinize ve hayallerinize değer veriyorum. Gelin, ULSA'yı birlikte geleceğe taşıyalım."

🎙 Elisa Briones: Rektör Stanford, zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz. Size ve ULSA ailesine yeni dönemde başarılar diliyoruz.

👤 Richard Stanford: "Ben teşekkür ederim. TIME Ajansı'na ve size bu nazik röportaj için minnettarım."

📍 TIME Ajansı olarak ULSA'nın yeni dönemini ve gelişmelerini yakından takip etmeye devam edeceğiz!

Bu alan Reklam alanı için müsait.

• 1 hafta boyunca atılan her haber postunun altında bu alanda bulunacaksınız
  • Yönlendirmeli reklam görselleri
  • İşletme sahipleri iş ilanına her post altında paylaşabilecek(reklam günü kadar)
  • Genel haber paylaşımında aynı şekilde reklam
  • Anasayfada Sponsor bölümünde reklamınız
  • Anasayfada işbirliği logosu bulunacak
  • Reklam 25.000 ücretle verilmektedir

İş İlanları

Time Bu alan iş ilanı alanı için müsait.
İletişim Raijin Akira 5491356

Kullanıcı Adı Cevap
Yorum Cevap

Sevgili Kullanıcı, Time sizi çok seviyor, değerli yorumlarınız için teşekkür ediyor.

[div style="background-color: #fff; border-radius: 10px; padding: 10px; color: #000;"]
[img width=100]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b3/Time_Magazine_logo.svg/2560px-Time_Magazine_logo.svg.png[/img]

[b]Kullanıcı Adı[/b] Cevap
[b]Yorum[/b] Cevap

[b]Sevgili Kullanıcı, Time sizi çok seviyor, değerli yorumlarınız için teşekkür ediyor.[/b]
[/div]

© 2024 Caykee. All Rights Reserved.