[TIME] Belediye başkanı Dennis Wilford İle Röportaj

Başlatan Akira, 09 Nisan 2025, 23:47:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 16 Nisan 2025, 05:02
Toplam Oynama: 115 gün, 6 saat
Birlik: Time



Tarih:09 Nisan 2025, Çarşamba
Yazar: Raijin Akira / Fotoğraf Çekimi: Stephen Walken

Dennis Wilford Belediye Başkanlığında İlk Adımları Attı. "Her Yer Tadilattaydı"

Los Santos'un yeni Belediye Başkanı Dennis Wilford ve sözcüsü Miryam Yadin, seçim sonrası ilk açıklamalarını Time News'e yaptı. Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra karşılaştıkları tabloyu anlatan Wilford, belediyede gördükleri manzaranın beklentilerinin çok altında olduğunu belirtti. "Bu biraz komik olacak, ama... Her yer tadilattaydı" sözleriyle süreci anlatmaya başlayan Wilford, ilk adımları atarken birçok zorlukla karşılaştıklarını dile getirdi.


Sözcü Miryam Yadin ise daha sert konuştu: "Arabalar o kadar düzensiz, o kadar kötü bakılmış ki... ANLATAMAYIZ!" dedi. Belediye araçlarının taşındığını, düzenin yeniden sağlandığını belirten Wilford, "Beklentimizin altındaydı, berbat haldeydi. Bunun için büyük çabalar vereceğimize eminim" dedi.


Yadin, belediye düzenine dair net konuştu: "Önce düzen, önce iş. Düzen olmadan hiçbir şey yolunda gitmez." Ayrıca, kendi yöntemlerini uygulamaya koyacaklarını ve belediyeyi "şekilden şekile" soktuklarını da vurguladı.

Wilford, belediye kasasına bakıldığında "kocaman bir boşluk" gördüklerini söyledi ve bu sorunun şirket anlaşmalarıyla aşılabileceğini dile getirdi. Bu kapsamda SanFiEven ve VeganceCompany ile altyapı ve imar hakları konusunda işbirliği yapıldığını, güvenliği artıracak yeni projelerin yolda olduğunu belirtti.


"İki Tarafı Nasıl Mutlu Edeceğiz?" sorusuna Wilford şu yanıtı verdi: "Bir taraf isterken diğeri istemeyebilir. Ama ben orta yolu bulacağıma inanıyorum. Önemli olan, adil ve sürdürülebilir bir denge kurabilmek."


Yadin: "Ortak pay, ortak düşünce. Aynı hizmet, mükemmel kalite. Alın size bir slogan!"

Son olarak Wilford, "Halkla birebirim zaten yoldaş. Sorusu olan bana ulaşabilir. Notlarımızı alıyoruz" diyerek, halkla iç içe olma sözü verdi. Röportajın sonunda, "Hazırım. Arkamda halk ve ekibim var. Korkum yok, tek ihtiyacımız zaman" dedi.


Bu alan Reklam alanı için müsait.
  • 1 hafta boyunca atılan her haber postunun altında bu alanda bulunacaksınız
  • Yönlendirmeli reklam görselleri
  • İşletme sahipleri iş ilanına her post altında paylaşabilecek(reklam günü kadar)
  • Genel haber paylaşımında aynı şekilde reklam
  • Anasayfada Sponsor bölümünde reklamınız
  • Anasayfada işbirliği logosu bulunacak
  • Reklam 25.000 ücretle verilmektedir

İş İlanları

Time Bu alan iş ilanı alanı için müsait.
İletişim Raijin Akira 5491356



Kullanıcı Adı Cevap
Yorum Cevap

Sevgili Kullanıcı, Time sizi çok seviyor, değerli yorumlarınız için teşekkür ediyor.

[div style="background-color: #fff; border-radius: 10px; padding: 10px; color: #000;"]
[img width=100]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b3/Time_Magazine_logo.svg/2560px-Time_Magazine_logo.svg.png[/img]

[b]Kullanıcı Adı[/b] Cevap
[b]Yorum[/b] Cevap

[b]Sevgili Kullanıcı, Time sizi çok seviyor, değerli yorumlarınız için teşekkür ediyor.[/b]
[/div]

© 2024 Caykee. All Rights Reserved.