Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Akademi Başvurusu] Alena Salkov [65]

Başlatan SadeceAlinaa, 13 Kasım 2024, 23:46:09
Okunma sayısı 1783 defa

bewk ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SadeceAlinaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Kasım 2024, 01:54
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
[Akademi Başvurusu] Alena Salkov [65]
« : 13 Kasım 2024, 23:46:09 »

LOS SANTOS COUNTY SHERIFF DEPARTMENT & PERSONNEL ADMINISTRATION BUREAU
ADIM 1 / 61. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU

ADAY BILGILERI
A01. Adı Soyadı:   Alena Salkov
A02. Cinsiyet:   Kadın
A03. Doğum Tarihi:   20/05/2001
A04. Vatandaşlık:   Amerika Birleşik Devletleri
A05. Köken:   Rusya
A06. Boy:   1.78
A07. Kilo:   63
A08. Saç Rengi:   Sarı
A09. Göz Rengi:   Yeşil
A10. Telefon Numarası:   90-90-90-2
A11. Ev Adresi:   -
A12. E-Mail:   -

GENEL YETERLILIKHizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

B01. San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?:   Evet
B02. Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?:   Hayır
B03. İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı?:   Evet var, Rusca.
B04. Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?:   Sicil kaydım temiz
B05. Biten veya devam eden herhangi bir adli davanız bulunuyor mu? Bulunuyorsa neler?:   Hayır
B06. Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?:   -
B07. Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?:   -
B08. Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?:   -
B09. Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?:   -
B10. Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?:   -

" Bu bölümde verdiğim tüm bilgi ve belgelerin bilgim dahilinde olduğunu ve tamamının eksiksiz, doğru olduğunu kabul ediyorum. Verdiğim bilgi ve belgelerin doğru olmadığı, tutarsız olduğu durumlarda başvurumun reddedileceğini, akademi sürecinden diskalifiye olacağımı, göreve başladıysam kalıcı olarak uzaklaştırılacağımı biliyor ve onaylıyorum. Başvurumun onaylanmaması durumunda İşe Alım & İstihdam Divizyonunun bana herhangi bir sebep göstermek zorunda olmadıklarını onaylıyorum. "
Alena Salkov - Alena Salkov

EGITIM BILGILERI

Los Santos Şerif Departmanı bünyesinde hizmet verebilmek için Amerika Birleşik Devletleri sınırlarında geçerli Lise diploması ya da eşdeğer bir belgeye sahip olmanız gerekmektedir. Bu gereksinimi göz önünde bulundurarak lütfen aşağıdaki soruları cevaplandırınız.

C01. Eğitim seviyeniz nedir?:   Üniversite
C02. Eğer bir üniversite bitirdiyseniz, okuduğunuz bölüm nedir?:    Mimarlık bölümü
C03. Eğitim hayatınız boyunca uzaklaştırma ya da disiplin yaptırımı aldınız mı? Aldıysanız neler?:   -

IS DENEYIMLERI VE GECMISI

C03. Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

C03. Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?:   -
C03. Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz:   -

• Kurum Adı(opsiyonel):   -
  • Pozisyon(opsiyonel):   -
  • Çalışma Süreci(opsiyonel):   -
  • Ayrılma Nedeni(opsiyonel):   -

IC BILGILER

D01. Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinizin özgeçmişini yazın. [min. 50 Kelime]

"  Alena Salkov Rusya doğumlu ve Amerika'da yaşayan bir profesyoneldir. Eğitim hayatını Rusya'da tamamladıktan sonra, farklı kültürleri ve iş dünyalarını deneyimlemek amacıyla Amerika'ya yerleşmiştir. Amerika'da bulunduğu süre boyunca, çeşitli toplumsal hizmet alanlarında ve güvenlik sektöründe  deneyim kazanmış, disiplinli çalışma tarzı ve güçlü liderlik becerileri ile dikkat çekmiştir. Öncelikli amaçları olan Salkov'un güvenlik, adalet ve toplumsal hizmetlere olan tutkusunu, profesyonel kariyerinde uygulamayı amaçlamaktadır. Yüksek iş ahlakı, kriz anlarında soğukkanlılık ve etkili iletişim becerileri, onu bu alanda başarılı bir aday haline getiren en önemli özellikleridir. Salkov farklı kültürlerden gelen bireylerle uyum içinde çalışabilme becerisi sayesinde, toplumsal bağları güçlendirmeyi ve güvenliği artırmayı hedeflemektedir. "

D02. Departmana girdikten sonra yöneteceğiniz karakter hakkında bilgi veriniz, rol planınız var mı? Varsa nasıl olacak? [min. 50 Kelime]

" Alena Salkov’un Sheriff Departmanı’na katıldıktan sonra üstleneceği rol, büyük olasılıkla toplumsal güvenliği ve adalet sistemini iyileştirmeye yönelik bir liderlik pozisyonu olacaktır. Kariyerinin ilk aşamalarında, muhtemelen topluluk ilişkileri ve kriz yönetimi alanlarında önemli görevler alacaktır. Özellikle farklı kültürlerden gelen bireylerle etkili iletişim kurabilme yeteneği, onu toplumla ilişkilerde güçlü bir lider yapmaktadır. Bununla birlikte, Salkov’un disiplinli ve soğukkanlı doğası, onu stratejik planlama ve operasyonel yönetim alanlarında da etkili kılabilir. Güvenlik önlemlerinin uygulanmasında, yönetim ve koordinasyon becerileriyle, departmanın operasyonel verimliliğini artırmayı hedefleyebilir. Ayrıca, toplum destekli polislik (community policing) ilkelerine dayalı programlarda aktif rol alarak, suç oranlarını düşürmeye yönelik projelerde liderlik edebilir. Alena, bir kriz müdahale birimi ya da gelişen suç profil analizi gibi uzmanlık gerektiren alanlarda da görev alabilir. Bu tür pozisyonlar, onun güçlü analiz ve hızlı karar verme yeteneklerini sergileyebileceği, dinamik ve zorlu çalışma ortamları sunar. Özetle, Salkov’un yönetim tarzı, proaktif ve çözüm odaklı, toplumsal güvenliği sağlamaya yönelik stratejik bir yaklaşımı içerecektir. Hem yerel toplulukla yakın ilişkiler kuracak hem de departman içindeki operasyonel süreçleri etkin bir şekilde yönetecektir. "

OOC BILGILERBu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

E01. Forum adınız:   SadeceAlinaa
E02. Roleplay geçmişiniz ne kadar?:   2019 yılından bu yana bir kaç ara verme ile beraber bu sunucuda rol yapmaya devam ettim.
E03. Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?:   7-9
E04. Daha önce RN:RP platformunda şerif/polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?:   -
E05. Daha önce oynadığınız sunucularda şerif/polis rolü yaptınız mı?:   -

E06. Aşağıdaki soruları EVET/HAYIR şeklinde yanıtlandırınız.
[EVET] En az 10 seviye bir karaktere sahibim.
[EVET] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
[EVET] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
[EVET] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
[EVET] Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.

HAK VE SORUMLULUKLARBu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Şerif Departmanı, İşe Alım & İstihtam Divizyon Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında şerif imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa tikcet/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

" Ben SadeceAlinaa, yukarıda bulunan bütün kuralları detaylı bir şekilde okuyup inceledim. Yukarıda yazan maddelerin tamamını kabul eder bahsi geçen durumlar hakkında ticket açmayacağımı, şikayet oluşturmayacağımı ve TeamSpeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğimi beyan ederim. Israrcı tutum sergilediğim takdirde yasaklanacağımın bilincindeyim ve bunu onaylıyorum. "

Çevrimdışı Vinograd

Senior Admin
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 14:11
Toplam oynama: 324 gün, 17 saat
Ynt: [Akademi Başvurusu] Alena Salkov [65]
« Yanıtla #1 : 14 Kasım 2024, 03:10:57 »
((Departman geçici olarak pasif olup, başvurular kapalıdır.))