Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSSA — Başvuru Gereksinimleri & Başvuru Formu

Başlatan LSSD İşe Alım, 05 Eylül 2021, 01:16:24
Okunma sayısı 9189 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2021, 23:14
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
LSSA — Başvuru Gereksinimleri & Başvuru Formu
« : 05 Eylül 2021, 01:16:24 »

LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT — PERSONNEL ADMINISTRATION BUREAU
              BAŞVURU GEREKSİNİMLERİ & BAŞVURU FORMU             

Los Santos Sheriff Departmanı, Amerika Birleşik Devletlerindeki en iyi ve en aktif kolluk kuvvetlerinden biridir. LSSD bünyesinde görev alan erkek ve bayan şerif memurları, içinde yaşadığı topluma onurlu ve gururlu bir şekilde hizmet ederken, geleceğine sağlam adımlarla ilerlemektedir. Eğer sizlerde iyi bir gelecek, kaliteli bir yaşam, onurlu bir iş ve yaşadığınız topluluğa hizmet ederken dünya üzerinde yaşanan değişimin bir parçası olmak istiyorsanız, Los Santos Sheriff Departmanı üyesi olmamanız için hiçbir sebep yok! Los Santos şehrini, içinde yaşayan siz ve sizlerden sonra gelecek nesil için daha yaşanası ve güvenli bir şehir haline getirmek için durmayın, yazımızı okumaya devam ederek bu kutsal görevi, bu müthiş aileye katılarak nasıl icra edebileceğinizi öğrenin!

BAŞVURU YÖNTEMLERİ

YÖNTEM A
Standart olarak her adayın başvurabileceği başvuru tipidir.
Bu yöntem ile alınan memurlar başvuru, mülakat ve sınav aşamaları ile değerlendirilirler.

YÖNTEM B
Daha önce şerif departmanında bulunmuş ve kendi isteğiyle ayrılmış,
veya pasiflik dolayısıyla çıkarılmış
olan kişilerin kullanabileceği başvuru türüdür.
Bu yöntem ile alınan adaylar başvuru, mülakat ve sınav aşamaları ile değerlendirilirler.
Devamlılık muafiyetleri mevcuttur, muaf oldukları dersler ilgili dönemin akademi duyurusunda ilan edilir.
Yöntem B ile başvuranlar gerekçe gösterilmeden reddedilebilir.

TÜM ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER
•     Los Santos Sheriff Departmanında polis memuru olarak istihdam edilebilmeniz için en az 21 yaşında olmalısınız.
•     Los Santos Sheriff Departmanında polis memuru olarak istihdam edilebilmeniz için İngilizce dilini akıcı şekilde kullanabilmelisiniz.
      ◦     İspanyolca, İtalyanca, Fransızca ve diğer azınlık dillerine hakim olmanız, adaylıkta öncelik sahibi olmanızı sağlar.
•     Lise veya dengi okullardan mezun olmanız gerekmektedir ya da buna denk bir G.E.D. derecesine sahip olmalısınız.
      ◦     İki yıllık kolej ya da dört yıllık üniversite mezuniyeti, ilk şartı halihazırda sağlamakla beraber adaylıkta öncelik sahibi olmanızı sağlar.
•     San Andreas eyaletinde geçerli bir sürüş belgesine sahip olmalı, ehliyetiniz ceza puanı yönünden sicili temiz olmalıdır.
•     Amerikan vatandaşı olmalısınız.
      ◦     Eğer Amerikan vatandaşı değilseniz, halihazırda Green Card sahibi olmanız ve vatandaşlık işlemlerinizin başlamış olması yeterlidir.
•     Geçerli bir oturum iznine sahip olmalısınız.
      ◦     Los Santos şehri ve Los Santos Sheriff Departmanının görev alanlarını kapsayan bölgelerde ikamet ediyor olmalısınız.
•     Los Santos Sheriff Departmanında istihdam edilebilmeniz için temiz bir sicil geçmişinizin olması gerekmektedir.
      ◦     Küçük sayılabilecek park cezaları buna dahil değildir.

(( OYUN DIŞI GEREKSİNİMLER ))
•     (( Daha öncesinde Temp/Perma ban almamış olmak, platformda isminizin mimlenmemiş olması. ))
•     (( TeamSpeak konuşmalarına sorunsuz katılıyor olmanız ve ayrıca mikrofonunuzun tam olarak çalışıyor olması gerekir. ))
•     (( Karakterinizin yalnızca buraya başvurmuş olması gerekir. Eğer başka bir oluşumdan başvuru yanıtı bekliyorsanız başvurunuz reddedilir. ))
•     (( RN:RP Geçmişinde daha önce yönetimle ilgili herhangi bir ceza veya karaliste durumunda olmamanız gerekmektedir.))
•     (( İhraç edildiğiniz dönem içerisinde tekrar başvuru atamazsınız, 1(bir) dönem beklemeniz gerekmektedir.))
•     (( Yasadışı rol yapmış karakterler akademiye giremez, üzerinde illegal materyal bulunan öğrencilerin akademi esnasında başvuruları reddedilir.))
•     (( En az 10 seviye bir karaktere sahip olmanız gerekmektedir. ))
•     (( Başvuru süreci boyunca herhangi bir birlikte olmamaya özen gösterin. Herhangi bir birlikte olduğunuz tespit edilirse, başvurunuz reddedilir.))]
•     (( Multiaccount bulundurabilirsiniz fakat bulundurduğunuz bu hesaplar illegal olmamalıdır. İllegal bulunan hesaplar göz önünde bulundurulacak ve başvuru iptali gerçekleşecektir.))

BAŞVURU SÜRECİ

•     ADIM 1 - Bu süreçte LSSA yetkililerine sunmuş olduğunuz form incelenir. Eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. Bir eksik tespit edilirse buna ADIM 2'de müdahale edilir. ADIM 1'den sonra ADIM 2 gelir.

•     ADIM 2 - Genel başvuru kontrolü gerçekleştirilir. Bu süreçte ana ve yan karakterlerinizin illegal olup/olmaması kontrol edilir. Bunun yanı sıra OOC sicil bulunduran hesaplarınız da tespit edilir. Eğer illegal bir karaktere veya OOC sicile sahipseniz başvuru ret, değilseniz sonraki adıma geçersiniz. Düzenlenmesi veya yanlış olan bir bölüm varsa düzeltilmesi için 24 saat tanınır. Eğer bu süre zarfında düzenlenme gerçekleştirilmezse başvuru reddedilir. Düzenlenirse ve üstte belirtilen koşullar sağlanırsa ADIM 2'den ADIM 3'e geçilir.

•     ADIM 3 - MA kontrolü gerçekleştirilir. MA hesabınız varsa, başvurunuz reddedilir Bu kontrol gerçekleştirilirken bilgisayara kayıtlı olan veya ana hesaptaki yan karakterlerin illegal olup olmaması, OOC sicil bulundurmaması gerekir. OOC sicil bulunduran ve illegal olan hesaplar tespit edilirse başvuru reddedilir. Mülakatı belirtilen TS3 üzerinden giriş yaparsınız. Eğer bu şartlar olumlu yöndeyse ve üstte belirtilen şartlar karşılanıyorsa ADIM 3'ten ADIM 4'e geçiş yapılır.

•     ADIM 4 - IG (In Game) bir mülakata tabi tutulursunuz. Bu mülakatta hem IC hem de OOC sorular sorulur ve adaydan cevap beklenir. Eğer aday cevapları karşılayabiliyorsa başvurusu kabul, değilse reddedilir. ADIM 4'ten sonra ADIM 5'e geçiş yapılır.

•     ADIM 5 - Başvurunun masraf ödeneğidir. Bu adıma kadar başarıyla gelirsiniz ve gereken banka numarasına ödeme yaparak bu adımı karşılarsınız. Parayı banka hesabına transfer ettiğiniz an AKADEMİYE HOŞ GELDİN bildirgesi gelir ve başvurunuz onaylanır. Bu adımdan sonra ders takviminden derslere katılım sağlamanız gerekir. Eğer ödemeyi gerçekleştirmezseniz başvurunuz reddedilir.
4
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2021, 23:14
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSSD - Başvuru Gereksinimleri & Başvuru Formu
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2021, 02:09:55 »

LOS SANTOS COUNTY SHERIFF DEPARTMENT & PERSONNEL ADMINISTRATION BUREAU
ADIM 1 / 62. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU

ADAY BILGILERIA01. Adı Soyadı:    [Cevap Buraya]
A02. Cinsiyet:    [Cevap Buraya]
A03. Doğum Tarihi:    [Cevap Buraya]
A04. Vatandaşlık:    [Cevap Buraya]
A05. Köken:    [Cevap Buraya]
A06. Boy:    [Cevap Buraya]
A07. Kilo:    [Cevap Buraya]
A08. Saç Rengi:    [Cevap Buraya]
A09. Göz Rengi:    [Cevap Buraya]
A10. Telefon Numarası:    [Cevap Buraya]
A11. Ev Adresi:    [Cevap Buraya]
A12. E-Mail:    [Cevap Buraya]

GENEL YETERLILIKHizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

B01. San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?:    asasd
B02. Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?:    [Cevap Buraya]
B03. İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı?:    [Cevap Buraya]
B04. Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?:    [Cevap Buraya]
B05. Biten veya devam eden herhangi bir adli davanız bulunuyor mu? Bulunuyorsa neler?:    [Cevap Buraya]
B06. Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?:    [Cevap Buraya]
B07. Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?:    asasdasdas
B08. Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?:    [Cevap Buraya]
B09. Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?:    [Cevap Buraya]
B10. Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?:    [Cevap Buraya]

" Bu bölümde verdiğim tüm bilgi ve belgelerin bilgim dahilinde olduğunu ve tamamının eksiksiz, doğru olduğunu kabul ediyorum. Verdiğim bilgi ve belgelerin doğru olmadığı, tutarsız olduğu durumlarda başvurumun reddedileceğini, akademi sürecinden diskalifiye olacağımı, göreve başladıysam kalıcı olarak uzaklaştırılacağımı biliyor ve onaylıyorum. Başvurumun onaylanmaması durumunda İşe Alım & İstihdam Divizyonunun bana herhangi bir sebep göstermek zorunda olmadıklarını onaylıyorum. "
IC Ad Soyad - IC Ad Soyad

EGITIM BILGILERI
Los Santos Şerif Departmanı bünyesinde hizmet verebilmek için Amerika Birleşik Devletleri sınırlarında geçerli Lise diploması ya da eşdeğer bir belgeye sahip olmanız gerekmektedir. Bu gereksinimi göz önünde bulundurarak lütfen aşağıdaki soruları cevaplandırınız.

C01. Eğitim seviyeniz nedir?:    [Cevap Buraya]
C02. Eğer bir üniversite bitirdiyseniz, okuduğunuz bölüm nedir?:    [Cevap Buraya]
C03. Eğitim hayatınız boyunca uzaklaştırma ya da disiplin yaptırımı aldınız mı? Aldıysanız neler?:    [Cevap Buraya]

IS DENEYIMLERI VE GECMISI
C03. Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

C03. Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?:    [Cevap Buraya]
C03. Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz:    [Cevap Buraya]

• Kurum Adı(opsiyonel):    [Cevap Buraya]
  • Pozisyon(opsiyonel):    [Cevap Buraya]
  • Çalışma Süreci(opsiyonel):    [Cevap Buraya]
  • Ayrılma Nedeni(opsiyonel):    [Cevap Buraya]

IC BILGILER
D01. Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinizin özgeçmişini yazın. [min. 50 Kelime]

"  [Cevap Buraya] "

D02. Departmana girdikten sonra yöneteceğiniz karakter hakkında bilgi veriniz, rol planınız var mı? Varsa nasıl olacak? [min. 50 Kelime]

" [Cevap Buraya] "

OOC BILGILERBu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

E01. Forum adınız:    [Cevap Buraya]
E02. Roleplay geçmişiniz ne kadar?:    [Cevap Buraya]
E03. Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?:    [Cevap Buraya]
E04. Daha önce RN:RP platformunda şerif/polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?:    [Cevap Buraya]
E05. Daha önce oynadığınız sunucularda şerif/polis rolü yaptınız mı?:    [Cevap Buraya]

E06. Aşağıdaki soruları EVET/HAYIR şeklinde yanıtlandırınız.
[EVET] En az 10 seviye bir karaktere sahibim.
[EVET] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
[EVET] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
[EVET] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
[EVET] Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.

HAK VE SORUMLULUKLARBu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Şerif Departmanı, İşe Alım & İstihtam Divizyon Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında şerif imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa tikcet/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

" Ben forum adınız, yukarıda bulunan bütün kuralları detaylı bir şekilde okuyup inceledim. Yukarıda yazan maddelerin tamamını kabul eder bahsi geçen durumlar hakkında ticket açmayacağımı, şikayet oluşturmayacağımı ve TeamSpeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğimi beyan ederim. Israrcı tutum sergilediğim takdirde yasaklanacağımın bilincindeyim ve bunu onaylıyorum. "

Kod: [Seç]
[divbox=#18191A]

[divbox=#242526]

[center][img]https://i.imgur.com/fXfxRWc.png[/img]
[font=Tahoma]
[color=navy][size=12pt][b] LOS SANTOS COUNTY SHERIFF DEPARTMENT & PERSONNEL ADMINISTRATION BUREAU[/b][/size][/color]
[size=10pt][b] ADIM 1 / 62. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU [/b][/size][/center][hr]
[hr]

[box title=ADAY BILGILERI]
[b][color=#8b6914]A01.[/color] Adı Soyadı:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]A02.[/color] Cinsiyet:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]A03.[/color] Doğum Tarihi:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]A04.[/color] Vatandaşlık:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]A05.[/color] Köken:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]A06.[/color] Boy:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]A07.[/color] Kilo:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]A08.[/color] Saç Rengi:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]A09.[/color] Göz Rengi:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]A10.[/color] Telefon Numarası:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]A11.[/color] Ev Adresi:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]A12.[/color] E-Mail:   [/b] [Cevap Buraya]

[/divbox]

[divbox=#242526]
[box title=GENEL YETERLILIK][b]Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.[/b]

[b][color=#8b6914]B01.[/color] San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?:   [/b] asasd
[b][color=#8b6914]B02.[/color] Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]B03.[/color] İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]B04.[/color] Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]B05.[/color] Biten veya devam eden herhangi bir adli davanız bulunuyor mu? Bulunuyorsa neler?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]B06.[/color] Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]B07.[/color] Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?:   [/b] asasdasdas
[b][color=#8b6914]B08.[/color] Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]B09.[/color] Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]B10.[/color] Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?:   [/b] [Cevap Buraya]

[i]" Bu bölümde verdiğim tüm bilgi ve belgelerin bilgim dahilinde olduğunu ve tamamının eksiksiz, doğru olduğunu kabul ediyorum. Verdiğim bilgi ve belgelerin doğru olmadığı, tutarsız olduğu durumlarda başvurumun reddedileceğini, akademi sürecinden diskalifiye olacağımı, göreve başladıysam kalıcı olarak uzaklaştırılacağımı biliyor ve onaylıyorum. Başvurumun onaylanmaması durumunda İşe Alım & İstihdam Divizyonunun bana herhangi bir sebep göstermek zorunda olmadıklarını onaylıyorum. "[/i]
[right]IC Ad Soyad - [s]IC Ad Soyad[s][/right]
[/box]
[/divbox]

[divbox=#242526]
[box title=EGITIM BILGILERI]

[b]Los Santos Şerif Departmanı bünyesinde hizmet verebilmek için Amerika Birleşik Devletleri sınırlarında geçerli Lise diploması ya da eşdeğer bir belgeye sahip olmanız gerekmektedir. Bu gereksinimi göz önünde bulundurarak lütfen aşağıdaki soruları cevaplandırınız.[/b]

[b][color=#8b6914]C01.[/color] Eğitim seviyeniz nedir?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]C02.[/color] Eğer bir üniversite bitirdiyseniz, okuduğunuz bölüm nedir?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]C03.[/color] Eğitim hayatınız boyunca uzaklaştırma ya da disiplin yaptırımı aldınız mı? Aldıysanız neler?:   [/b] [Cevap Buraya]
[/box]
[/divbox]

[divbox=#242526]

[box title=IS DENEYIMLERI VE GECMISI]

[b][color=#8b6914]C03.[/color] Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.[/b]

[b][color=#8b6914]C03.[/color] Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]C03.[/color] Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz:   [/b] [Cevap Buraya]

[list]
[li][b]Kurum Adı(opsiyonel):   [/b] [Cevap Buraya][/li]
[li][b]Pozisyon(opsiyonel):   [/b] [Cevap Buraya][/li]
[li][b]Çalışma Süreci(opsiyonel):   [/b] [Cevap Buraya][/li]
[li][b]Ayrılma Nedeni(opsiyonel):   [/b] [Cevap Buraya][/li]
[/list]

[/box]
[/divbox]

[divbox=#242526]
[box title=IC BILGILER]

[b][color=#8b6914]D01.[/color] Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinizin özgeçmişini yazın. [min. 50 Kelime][/b]

[i]"  [Cevap Buraya] "[/i]

[b][color=#8b6914]D02.[/color] Departmana girdikten sonra yöneteceğiniz karakter hakkında bilgi veriniz, rol planınız var mı? Varsa nasıl olacak? [min. 50 Kelime][/b]

[i]" [Cevap Buraya] "[/i]

[/box]
[/divbox]

[divbox=#242526]
[box title=OOC BILGILER][b]Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.[/b]

[b][color=#8b6914]E01.[/color] Forum adınız:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]E02.[/color] Roleplay geçmişiniz ne kadar?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]E03.[/color] Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]E04.[/color] Daha önce RN:RP platformunda şerif/polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?:   [/b] [Cevap Buraya]
[b][color=#8b6914]E05.[/color] Daha önce oynadığınız sunucularda şerif/polis rolü yaptınız mı?:   [/b] [Cevap Buraya]

[b][color=#8b6914]E06.[/color] Aşağıdaki soruları EVET/HAYIR şeklinde yanıtlandırınız.
[[color=#AB0909]EVET[/color]] En az 10 seviye bir karaktere sahibim.
[[color=#AB0909]EVET[/color]] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
[[color=#AB0909]EVET[/color]] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
[[color=#AB0909]EVET[/color]] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
[[color=#AB0909]EVET[/color]] Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.[/b]
[/box]
[/divbox]

[divbox=#242526]
[box title=HAK VE SORUMLULUKLAR][b]Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Şerif Departmanı, İşe Alım & İstihtam Divizyon Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.[/b]

[list]
[li][b][color=#D22B2B]Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday akademi esnasında şerif imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa tikcet/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday hangi aşamada olursa olsun [color=darkred]IC/OOC[/color] sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.[/b][/li]
[li][b][color=#D22B2B]Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.[/b][/li][/list]

" Ben [b]forum adınız[/b], yukarıda bulunan bütün kuralları detaylı bir şekilde okuyup inceledim. Yukarıda yazan maddelerin tamamını kabul eder bahsi geçen durumlar hakkında ticket açmayacağımı, şikayet oluşturmayacağımı ve TeamSpeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğimi beyan ederim. Israrcı tutum sergilediğim takdirde yasaklanacağımın bilincindeyim ve bunu onaylıyorum. "

[/box]
[/divbox][/divbox]
28

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: LSSD - Başvuru Gereksinimleri & Başvuru Formu
« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2024, 14:24:50 »
Adaylar bu link üzerinden BBCODE ile uğraşmadan başvuru atabilirler.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=form;n=47